Salonen

Salonen Mary Jane in Love ligger på hjørnet af Korsgade og Blågårdsgade på Nørrebro. Et kvarter, hvis vilde, skæve energi passer mig rigtig godt. Jeg overtog lokalerne fra en helsekostbutik, der har ligget der i 35 år, og for at bevare noget af ånden har jeg genbrugt noget af interiøret i indretningen, bl.a. gamle grønsagskasser. Samtidig har det været min mission at indrette en salon, der tydeligt afspejler min egen forkærlighed for det rå, dramatiske og det 1950′er-dekadente. Man kan kalde stilen retro, men det er dramatikken i stilen fra 50′erne jeg elsker, ikke det, at noget er retro.

Det har også været vigtigt for mig at skabe en salon, der var mere end bare en salon; det skal føles som en stue, hvor folk føler sig velkomne og stikker forbi til et godt råd eller en hverdagssludder. Jeg lever af inputs. Det er også derfor, jeg altid er på udkig efter samarbejder med andre kreative folk. Og med et lokale på 125 kvadratmeter er der rig lejlighed for samarbejder på tværs. Så hvis du leder efter et sted til at afholde bogreceptioner, magasin-launches eller andre fede events, eller kunne du forestille dig at dele lokalerne med mig på længere sigt, så skriv en mail til mig for at høre nærmere.

I salonen forhandler jeg Kevin Murphy- og Nashi Argan-produkter. Dem har jeg valgt, fordi det er mærker, der går op i bæredygtighed og økologi og samtidig virker. Det passer fint ind i min egen ideologi helt generelt: at genbruge de ting, vi allerede har, og se, hvad vi kan få ud af dem.